Дјечак са фотографије данас дрма Европу

Темељан је у раду и перфекциониста, његов успјех прије свега је резултат стратегије и вриједног рада.Док жене данас уздишу за њим због његовог изгледа, стила облачења и лежерности, пријатељи и блиски познаници тврде да је он "много више од лијепог лица" и да је својим радом заслушио успјех који је остварио.
Знате ли о коме је ријеч?

Свијет 27.01.2015 | 21:57
Дјечак са фотографије данас дрма Европу

Дечак са фотографије данас дрма Европу! Слика је направљена је прије три деценије, момак сада има 40 година и рођени је Атињанин. Протеклих дана видио га је цијели свијет, ниједан политичар није толико приказиван.

Алексис Ципрас је недавно постао најмлађи премијер Грчке у посљедњих 150 година. Док жене уздишу за њим због његовог изгледа, стила облачења и лежерности, пријатељи и блиски познаници тврде да је он “много више од лијепог лица”.

Наводе да је темељан у раду и перфекциониста, те да је његов успјех прије свега резултат стратегије и вриједног рада.Политиком је почео да се бави још као тинејџер, када је био у средњој школи, као члан омладине Комунистичке партије.

Када су 1990. године избили студентски и ученички протести због реформе школства, овај тинејџер је врло брзо постао главни преговарач с владом.

Остаће упамћена његова изјава:

“Желимо да имамо право да сами одлучимо да ли ћемо да идемо на час”.

Ипак, оно што га је довело у епицентар политичких збивања на старом континенту јесте криза и оштре мере штедње које су у Грчкој проводили његови претходници.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

холланд

28.01.2015 04:56

Видјецемо како це дрмат за мјесец дана,он је обецо оно сто народ хоце да цује, медјутим,стварност је другација, кад Европа заврне паре па кад не буде имао да исплати пензије и плате онда це он пјехе за Њемацку код Меркел..овај синдром обецавања је у Босни врло добро познат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА ПД

28.01.2015 12:53

МА ОН НИЈЕ НИ ДО КОЉЕНА НАШЕМ ДОДИКУ (ДОДИ)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Рајков

31.01.2015 08:33

Никоме бог не даје искушења које тај није у стању савладати, био он човек или држава. Не заборавите то људи.

ОДГОВОРИТЕ