Наручите чај, а добијете кесу пуну новца!

Обратите пажњу на садржај кесе када наручујете храну у „Бургер кингу“... у Њу Хемпширу. Једној Американки се десило да су јој уместо сендвича и чаја спаковали гомилу пара!

Занимљивости 27.01.2015 | 12:13
Наручите чај, а добијете кесу пуну новца!

Џанел Џонс је у „Бургер кингу“ наручила чај и сендвич с пилетином, а када су јој дали кесу, није превише загледала, тек је на путу кући открила шта се у њој заправо налази.

Фостер'с Даилy Демоцрат пише како је Џонсова у том моменту назвала супруга, Метјуа, па су заједно одлучили да ресторану врате 2.631 долар, колико се налазило у кеси коју је добила уместо поручене хране.

Господин Џонс каже да би им тај новац веома добро дошао, али да су он и његова жена Јеховини сведоци, а „Јехова види све“. Тако да су новац вратили сат касније, а особље ресторана било им је и више него захвално.

„Могли су да изгубе своје послове, тако да нам је веома драго што смо помогли да их ипак задрже. Менаџер нам се захвалио и заузврат нам је дао неколико бесплатних оброка“, изјавила је Џанел.

Невероватно је да се слична ситуација догодила пре годину дана у конкурентском „Мекдоналдсу“ у Тенесију, када је пар уместо у хамбургера и помфрита, у кеси пронашао поприличну количину новца.

Извор: РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

З.М

27.01.2015 17:46

Ко да би њима вратили. Ал су опет постени

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

27.01.2015 22:38

Имају среце да Баја није наруцио сендвице !

ОДГОВОРИТЕ