Naručite čaj, a dobijete kesu punu novca!

Obratite pažnju na sadržaj kese kada naručujete hranu u „Burger kingu“... u Nju Hempširu. Jednoj Amerikanki se desilo da su joj umesto sendviča i čaja spakovali gomilu para!

Zanimljivosti 27.01.2015 | 12:13
Naručite čaj, a dobijete kesu punu novca!

Džanel Džons je u „Burger kingu“ naručila čaj i sendvič s piletinom, a kada su joj dali kesu, nije previše zagledala, tek je na putu kući otkrila šta se u njoj zapravo nalazi.

Foster's Daily Democrat piše kako je Džonsova u tom momentu nazvala supruga, Metjua, pa su zajedno odlučili da restoranu vrate 2.631 dolar, koliko se nalazilo u kesi koju je dobila umesto poručene hrane.

Gospodin Džons kaže da bi im taj novac veoma dobro došao, ali da su on i njegova žena Jehovini svedoci, a „Jehova vidi sve“. Tako da su novac vratili sat kasnije, a osoblje restorana bilo im je i više nego zahvalno.

„Mogli su da izgube svoje poslove, tako da nam je veoma drago što smo pomogli da ih ipak zadrže. Menadžer nam se zahvalio i zauzvrat nam je dao nekoliko besplatnih obroka“, izjavila je Džanel.

Neverovatno je da se slična situacija dogodila pre godinu dana u konkurentskom „Mekdonaldsu“ u Tenesiju, kada je par umesto u hamburgera i pomfrita, u kesi pronašao popriličnu količinu novca.

Izvor: RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Z.M

27.01.2015 17:46

Ko da bi njima vratili. Al su opet posteni

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

27.01.2015 22:38

Imaju srece da Baja nije narucio sendvice !

ODGOVORITE