Стриптиз клубови под лупом порезника

Директор Пореске управе Србије Марко Маринковић предводио је и претходне ноћи групу порезника, београдске полиције и припадника Безбедносно информативне агенције (БИА), како би контролисали пет најпознатијих престоничких стриптиз клубова, који су годинама раније радили неометано од стране државе.

Србија 24.01.2015 | 10:46
Стриптиз клубови под лупом порезника

Овакви угоститељски објекти су и петком иза поноћи слабо посјећени.

Дјевојке које су запослене у овим клубовима, оскудно обучене, нису имале воље да коментаришу како се воде послови на таквим мјестима.

"Дајемо фискалне рачуне, као и сви други", кратко су репортеру Тањуга рекле даме запослене у локалу у самом центру Београда, у којем је иначе, на карти пића понуђена и услуга приватног плеса, уз цену од 6.200 динара.

Порезнике који су "чешљали" књиге и пословну документацију, чувала је интервентна екипа МУП-а Србије, док су се припадници БИА постарали за безбједност свих "контролора".

Занимљиво је да је у ноћашњој акцији непланирано и ухапшена један мушкарац, менаџер једног од ових клубова, јер је, како је Тањугу речено, контролом докумената утврђено да се због ранијих прекршаја налази на полицијској потјерници.

Порезници су током ноћашње контроле казали репортеру Тањуга да планирају заједничке акције и сарадњу државних органа и убудуће, а биће контролисани сви објекти гдје сматрају да порески прекршаји постоје.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ноцна птица

24.01.2015 18:22

Све узмите ал стриптизете недирајте

ОДГОВОРИТЕ