Striptiz klubovi pod lupom poreznika

Direktor Poreske uprave Srbije Marko Marinković predvodio je i prethodne noći grupu poreznika, beogradske policije i pripadnika Bezbednosno informativne agencije (BIA), kako bi kontrolisali pet najpoznatijih prestoničkih striptiz klubova, koji su godinama ranije radili neometano od strane države.

Srbija 24.01.2015 | 10:46
Striptiz klubovi pod lupom poreznika

Ovakvi ugostiteljski objekti su i petkom iza ponoći slabo posjećeni.

Djevojke koje su zaposlene u ovim klubovima, oskudno obučene, nisu imale volje da komentarišu kako se vode poslovi na takvim mjestima.

"Dajemo fiskalne račune, kao i svi drugi", kratko su reporteru Tanjuga rekle dame zaposlene u lokalu u samom centru Beograda, u kojem je inače, na karti pića ponuđena i usluga privatnog plesa, uz cenu od 6.200 dinara.

Poreznike koji su "češljali" knjige i poslovnu dokumentaciju, čuvala je interventna ekipa MUP-a Srbije, dok su se pripadnici BIA postarali za bezbjednost svih "kontrolora".

Zanimljivo je da je u noćašnjoj akciji neplanirano i uhapšena jedan muškarac, menadžer jednog od ovih klubova, jer je, kako je Tanjugu rečeno, kontrolom dokumenata utvrđeno da se zbog ranijih prekršaja nalazi na policijskoj potjernici.

Poreznici su tokom noćašnje kontrole kazali reporteru Tanjuga da planiraju zajedničke akcije i saradnju državnih organa i ubuduće, a biće kontrolisani svi objekti gdje smatraju da poreski prekršaji postoje.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nocna ptica

24.01.2015 18:22

Sve uzmite al striptizete nedirajte

ODGOVORITE