Доњецк: Беживотна тијела у НАТО униформама

Беживотна тела у НАТО униформама и велики број оружја америчке производње пронађено је испод рушевина на аеродрому у Доњецку на истоку Украјине, потврдио је Едуард Басурин портпарол министарства одбране Самопроглашене Доњецке Народне Републике, јавила је руска новинска агенција Тас с.

Свијет 23.01.2015 | 08:54
Доњецк: Беживотна тијела у НАТО униформама

"Пронашли смо беживотна тела у НАТО униформама под рушевинама новог терминала. Личне ствари указују да су ти људи били страни држављани под уговорима са приватним војним компанијама које оперишу под маском украјинских субверзивних група", рекао је Басурин.

Басурин је додао да су током прегледа зграде аеродрома у Доњецку, нашли и велику количину америчког ватреног оружја, пушака и ручних минобацача, опреме и комуникационих уређаја.

"Такође смо пронашли публикације на европским језицима, укључујући о верским питањима", навео је Басурин на брифингу за новинаре.

Према његовим речима, најмање 597 украјинских војника је убијено у сукобима са доњецком милицијом на аеродрому.

"Говорим само о оним, чија су тела преузета у близине аеродрома и у насељу Пески", навео је Басурин и додао да су 44 особе биле затвореници.

У истој операцији уништено је 49 тенкова украјинске војске и 47 пешадијских борбених возила и оклопних возила, док је више од 1.500 украјинских војника рањено и превезено у покретне болнице, наводи Тас с.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Илија

23.01.2015 08:07

То је Лојолина војска пси рата НАТО (Читај: Католички земаљски пакао). НАТО је крсташка алијанса крваве шапе из Ватикана. Ватикан од шизме од 1054 године од када се одрекао Бога извора води ратове ради пљачке и отимања. На срећу човечанства Аждаја са 9 глава у Ватикану је на самрти. Католички не постојећи електронски новац нема покрића. Крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанко

23.01.2015 09:27

а јадни ви колико це вас само фалити на крају и са једне и са друге стране

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.01.2015 17:58

Прерачунали су се фашисти. По њиховом НАТО смије слати помоћ Украини а Русија не смије у Доњецк и шире. Послије оваквог пораза ја бих се завукао у мишију рупу. Само напријед згазите фашистичку гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А вотка, има ли је довољно?

23.01.2015 21:14

Хебига, неугодни су ти Руси. 50 тенкова уништено. Добар тренинг, рекло би се. Једна таква армија не може бити да не тренира. Неки су потрчали бити глинени голубови. Које будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прорус

23.01.2015 23:37

Ајде реално...Дошли момци из америке по плату, добили је и на конто амера иде сахрана !Опипавали пулс Русије и добили пулс проруских бораца...Питање је сада, када су овако добри борци Новорусије, какви ли су тек Руси ??? А Американци бране своје било гдје да су у свијету, те ми је чудно што не бране ове јадничке у пластичним врећама ???

ОДГОВОРИТЕ