Бјути трендови који су одслужили своје

Више се не носе преистакнуте коврџе. Довољно је да пеглом за косу направите благе таласе око лица. Уместо предугих екстензија носе се модерне полудуге и кратке косе.

Мода и љепота 22.01.2015 | 11:58
Бјути трендови који су одслужили своје

На 72. додели Златног глобуса у Лос Анђелесу Кели Озборн поновно се појавила са косом боје лаванде, за коју бјути стручњаци кажу да је без изузетка треба оставити у 2014. Још један од трендова са листе отписаних је и црни руж, који лоше пристаје и најлепшим женама на свету попут Викторијиног анђела Џоан Смолс која га је прошле године баш испромовисала.

У новим сезонама враћамо се бојама, а баш сваком тену пристаје руж у некој нијанси бобичастог воћа.Заборавите и на омбре. Тренди је балејаж техника бојења косе, захваљујући којој она изгледа као да је природно посветлела на сунцу. А више се не носе ни преистакнуте коврџе. Довољно је да пеглом за косу направите благе таласе око лица. Уместо предугих екстензија носе се модерне полудуге и кратке косе.

Следеће на листи трендова које морамо да заборавимо у 2015. су дебеле обрве. Хајлајтер на образима је такође забрањен - женама светлијег тена препоручује се да користе ружичасте нијансе, а решење за тамнији тен је златно руменило с примесама ружичасте.Ова нијанса владала је модним пистама прошле године, али замениле су је тамне нијансе сафира које имитирају природне боје косе.

Не шиљастим ноктима - Нокти у облику бадема и дискутабилан 3Д маникир остају у 2014. Нокти треба да изгледају што је природније могуће за утисак префињености.

С преистакнутим трепавицама изгледаћете потпуно вештачки. Довољна је да маскару нанесете у два, три слоја, а између наношења причекајте минут. Ако нисте досад свладале контурисање, ни не треба.

Не претерујте ни са сенком - бојама свакако користите, али умерено. Уместо да намажете цели капак, тушем у јаркој боји повуците равну линију.

Бријање једне стране главе је аут. Уместо тога лагано увијте косу, па једну страну ставите иза уха.

Извор: Курир Стил

Коментари / 0

Оставите коментар