Bjuti trendovi koji su odslužili svoje

Više se ne nose preistaknute kovrdže. Dovoljno je da peglom za kosu napravite blage talase oko lica. Umesto predugih ekstenzija nose se moderne poluduge i kratke kose.

Moda i ljepota 22.01.2015 | 11:58
Bjuti trendovi koji su odslužili svoje

Na 72. dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu Keli Ozborn ponovno se pojavila sa kosom boje lavande, za koju bjuti stručnjaci kažu da je bez izuzetka treba ostaviti u 2014. Još jedan od trendova sa liste otpisanih je i crni ruž, koji loše pristaje i najlepšim ženama na svetu poput Viktorijinog anđela Džoan Smols koja ga je prošle godine baš ispromovisala.

U novim sezonama vraćamo se bojama, a baš svakom tenu pristaje ruž u nekoj nijansi bobičastog voća.Zaboravite i na ombre. Trendi je balejaž tehnika bojenja kose, zahvaljujući kojoj ona izgleda kao da je prirodno posvetlela na suncu. A više se ne nose ni preistaknute kovrdže. Dovoljno je da peglom za kosu napravite blage talase oko lica. Umesto predugih ekstenzija nose se moderne poluduge i kratke kose.

Sledeće na listi trendova koje moramo da zaboravimo u 2015. su debele obrve. Hajlajter na obrazima je takođe zabranjen - ženama svetlijeg tena preporučuje se da koriste ružičaste nijanse, a rešenje za tamniji ten je zlatno rumenilo s primesama ružičaste.Ova nijansa vladala je modnim pistama prošle godine, ali zamenile su je tamne nijanse safira koje imitiraju prirodne boje kose.

Ne šiljastim noktima - Nokti u obliku badema i diskutabilan 3D manikir ostaju u 2014. Nokti treba da izgledaju što je prirodnije moguće za utisak prefinjenosti.

S preistaknutim trepavicama izgledaćete potpuno veštački. Dovoljna je da maskaru nanesete u dva, tri sloja, a između nanošenja pričekajte minut. Ako niste dosad svladale konturisanje, ni ne treba.

Ne preterujte ni sa senkom - bojama svakako koristite, ali umereno. Umesto da namažete celi kapak, tušem u jarkoj boji povucite ravnu liniju.

Brijanje jedne strane glave je aut. Umesto toga lagano uvijte kosu, pa jednu stranu stavite iza uha.

Izvor: Kurir Stil

Komentari / 0

Ostavite komentar