Најнепријатније ствари које се дешавају у авиону

Заспати на рамену потпуног странца само је једна од непријатних ствари које се дешавају током лета авионом, наводи "Индепендент".

Путовања 21.01.2015 | 21:43
Најнепријатније ствари које се дешавају у авиону

Истраживање које је спровео британски сајт "Јетцост" открило је да је 65 одсто испитаника присуствовало или лично заспало на нечијем рамену. Запањујућих 49 одсто је било присутно док неки путници испуштају гасове, а 48 одсто је чуло друге путнике како хрчу док спавају.

Истраживање је показало да улазак у тоалет док је неко већ у њему није тако често као што је присуство у расправи других путника.

Изненађујуће је то да гласна деца нису била на врху ове листе, нашла су се на деветом месту, док је мучнина у току лета на десетом.

Поред свега овога, скоро две трећине испитаника је признало да не могу а да не гледају док се неки инцидент дешава, док је нешто више од петине признало да је очијукало са сапутницима.

Један од оснивача сајта "Јетцост" Антоан Мишелат изјавио је: “Без обзира на то колико је нека ситуација непријатна, некад једноставно не можемо а да не гледамо како бисмо сазнали о чему се заправо ради и како ће се све завршити. Међутим, није нимало пријатно када се и сами нађете у некој непријатној ситуацији, а сви погледи су усмерени ка вама.”

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар