Берлускони продаје Милан!

После 28 година, Ил Каваљере одлучио да дигне руке од Росонера...

Фудбал 22.01.2015 | 17:20
Берлускони продаје Милан!

Силвио Берлускони је одлучио да прода Милан. Бар тако кажу све гласније спекулације медија са Апенина. Вредност Милана пада вртоглаво, а како ће борбу за пласман у Лигу шампиона Росонери по свему судећи изгубити, иста ће наставити да пада и наредне сезоне, Берлускони је одлучио да прода Милан, док још увек може да извуче добру цену.

Верује се да је вредност Росонера у последње две сезоне опала за огромних 100.000.000 евра, и да се бренд Милана тренутно процењује на 500.000.000 евра.

Можда највећи проблем лежи у томе што ће Милан изгубити додатних 60 до 70 милиона ако се не пласира ове сезоне у Лигу шампиона, а Берлускони једноставно није спреман на толике губитке.

За Милан су у прошлости били заинтересовани Арапи, руски Гаспром и Кинези, једино Американци нису били у комбинацији. Но, последње информације кажу да нови потенцијални купац јесте Американац.

Милан је један од ретких великана европског фудбала који се не ослања на капитал са Блиског истока, Кине, Русије или Америке, али се ипак чини да су дани великог Силвија Берлусконија на челу Милана одбројани. Росонери ће по свему судећи кренути путем градског ривала, Интера, који је 15. окробра 2013. године продат индонежанском бизнисмену Ерику Тохиру.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ратник

22.01.2015 16:59

е јадооооо

ОДГОВОРИТЕ