Избодено девет људи на аутобуској станици

Израелска полиција пуцала је и ранила Палестинца са Западне обале који је хладним оружјем повриједио најмање деветоро људи у нападу на аутобуској станици у центру Тел Авива.

Свијет 21.01.2015 | 09:17
Избодено девет људи на аутобуској станици

Инцидент се догодио на мосту Марив, гдје је осумњичени нападач напао људе у аутобусу и изван возила.

Полиција је саопштила да третира овај догађај као терористички напад, пренио је Би-Би-Си.

Починилац је покушао да побјегне са мјеста напада, али је лакше рањен у ногу, рекао је полицијски портпарол. Нападач је потом пребачен у болницу.

Најмање три повријеђене особе су у тешком стању.

Полицајци патролирају у овом подручју да би спријечили додатне нападе, а улице око моста Марив су затворене, саопштио је полицијски портпарол Мики Розенфелд.

Осумњичени нападач има 23 године и долази и Тулкарема, града на Западној обали.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јеврејска фаца

21.01.2015 16:51

Да лицим на њих цух од Арапа. Медјутим никад ме нико није напао. Вјероватно у Израелу мрзња и тензије су свакодневне. Кад би људи имали гдје да се позале мозда бу оваквих узаса било мање. Мислим на омбудсмане за етницку дискриминацију, омбудсмане за дискриминацију инвалида итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из знатизеље

21.01.2015 20:50

Потразила сам да ли Израел има омбудсмане у смислу познатом у Европи. Нема. Дрзава има Дрзавног контролора. То је од 2005. господин Мицха Линденстраусс родјен 1937. у Берлину. Његова улога је да исправља неправилности. Мозе ли то један цовјек? Наравно он има доста запослених али он доноси одлуке.

ОДГОВОРИТЕ