Нестао припадник Оружаних снага БиХ

Оружане снаге БиХ (ОС БиХ) данас су се активно укључиле у потрагу за несталим припадником Оружаних снага БиХ војником Јосипом (Мате) Бокшићем.

Босна и Херцеговина 19.01.2015 | 20:44
Нестао припадник Оружаних снага БиХ

У потрагу за несталим Бокшићем укључена су 53 припадника ОС БиХ. Осим њих у потрагу су укључени и припадници полиције Западнохерцеговачког кантона, јединица за подршку МУП-а ЗХК-а, цивилна заштита, јединица за трагање и спашавање ЗХК-а, као и мјештани Широког Бријега.

Тренутно спасилачке екипе проводе акцију у ширем подручју мјеста Узарићи, општина Широки Бријег.

Јосип Бокшић посљедњи пут је виђен у петак 16. јануара ове године око 16.00 сати у мјесту Јаре, општина Широки Бријег.

Био је обучен у плаву тренерку, сиву дуксерицу с капуљачом, а на ногама је имао бијеле патикее, саопштила је Канцеларија за односе с јавношћу Министарства одбране БиХ. 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ведран Пуљић

19.01.2015 18:46

Ведран Пуљић убијен је у Широком Бријегу из ватреног оружја у нередима прије утакмице између Широког Бријега и Сарајева.Обдукцијом је утврђено да се радило о устрелној рани главе тада 24-годишњег младића. Ни четири године након трагедије пред лице правде није изведен осумњичени Оливер Кнезовић (1974), рођени у Сарајлија с пребивалиштем у Широком Бријегу који је признао убиство те они за које се сумња да су му омогућили бијег из притвора. Питање је коме је Јозо 'стао на зуљ'.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАЛЕ

20.01.2015 14:07

Што би рекао друг Тале. Не коментариши може да те заболи глава, а и нешто друго. Желим да се што прије врати кући од оне удовице Кике.

ОДГОВОРИТЕ