Доњецк: Настављен окршај за аеродром

Проруске снаге и украјинска војска сукобили су се данас недалеко од главног аеродрома у Доњецку, послије јучерашње контраофанзиве украјинских трупа.

Свијет 19.01.2015 | 14:03
Доњецк: Настављен окршај за аеродром

Украјински војни портпарол Андриј Лисенко рекао је да су у посљедња 24 часа погинула три украјинска војника, док их је 66 рањено.

Он је нагласио да аеродром није обичан стратешки циљ и да га украјинске снаге неће никада предати.

Штаб локалних снага у Доњецку претходно је саопштио да је у посљедњим борбама погинуло најмање 200 украјинских војника и осам присталица независности.

Према овом извору, на Доњецк је јуче извршено око 50 артиљеријских напада, а поред осам погинулих лица, има и 32 рањеник.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Знам ја..

19.01.2015 17:03

Формираце се посебан суд који це се бавити овим злоцинима у Украјини.А и онај лопов Путин би могао некад стати испред њега и одговарати за оно сто је радио .Сада нико не размисља о томе ...али полако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микан

19.01.2015 17:11

Папа трља дланове: Руси на Русе. Крв по улицама. То је шема Ватикана. Путине нема компромиса са болесним умом Ватикана. Само крв и рат ради пљачке и отимања ресурса. Правила Бадинтерове комисије да су републике државе не важи за Доњецк и Луганск. Путине само нуклеарни удар на: Ватикан, Вашингтон и Лондон спашава човечанство од крваве шапе из Ватикана!

ОДГОВОРИТЕ
Name

1+1=2

20.01.2015 07:47

Путин није започео рат у Украјини него болесници из Кијева. Русија је мирно прихватила независнот Украјине. Медјутим то нацистима није довољно. А прије свега је одговоран онај који је растурио Русију.

ОДГОВОРИТЕ