Како да нагласите обрве?

Добро зарежите оловку, па кратким потезима, у смеру природног раста длачица, исцртајте линије и на крају обрве нежно очешљајте.

Мода и љепота 18.01.2015 | 12:00
Како да нагласите обрве?

ВОЛЕЛИ бисте да имате гушће, маркантније обрве? Наравно и "онај" поглед заводнице, на који падају мушкараци... То није немогуће као што вам можда делује, довољно је да знате неколико малих трикова.

* Добро зарежите оловку за обрве, да буде тврђа од оних за очи, па кратким потезима, у смеру природног раста длачица, исцртајте линије и на крају обрве нежно очешљајте. * Можете и да их нагласите сенком за обрве (није иста као она за очи), која делује природно и лако се стапа са бојом длачица. На танку четкицу нанесите мало сенке, лагано је отресите, па кратким потезима у смеру раста длачица, попуните празнине и истакните природни лук. Ако желите моћнији ефекат, влажном четкицом покупите зрнца сенке, па пређите њом преко надланице... Када остане провидан, воденаст траг, лаганим покретима исцртајте обрве у смеру раста длачица и попуните празнине између њих.

Равне, хоризонталне обрве имају особе пуне самооуздања, које умеју да наметну своје ставове и идеје. Благо извијене одају креативце, а јако извијене осећајне и тврдоглаве особе, тврде физиогноми, стручњаци за црте лица.

Висок лук имају жене заводнице и сањари који уживају у маштању, а низак лук открива особу које чврсто стоји на земљи. Природно танке обрве имају особе са мањком самопоуздања.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар