Kako da naglasite obrve?

Dobro zarežite olovku, pa kratkim potezima, u smeru prirodnog rasta dlačica, iscrtajte linije i na kraju obrve nežno očešljajte.

Moda i ljepota 18.01.2015 | 12:00
Kako da naglasite obrve?

VOLELI biste da imate gušće, markantnije obrve? Naravno i "onaj" pogled zavodnice, na koji padaju muškaraci... To nije nemoguće kao što vam možda deluje, dovoljno je da znate nekoliko malih trikova.

* Dobro zarežite olovku za obrve, da bude tvrđa od onih za oči, pa kratkim potezima, u smeru prirodnog rasta dlačica, iscrtajte linije i na kraju obrve nežno očešljajte. * Možete i da ih naglasite senkom za obrve (nije ista kao ona za oči), koja deluje prirodno i lako se stapa sa bojom dlačica. Na tanku četkicu nanesite malo senke, lagano je otresite, pa kratkim potezima u smeru rasta dlačica, popunite praznine i istaknite prirodni luk. Ako želite moćniji efekat, vlažnom četkicom pokupite zrnca senke, pa pređite njom preko nadlanice... Kada ostane providan, vodenast trag, laganim pokretima iscrtajte obrve u smeru rasta dlačica i popunite praznine između njih.

Ravne, horizontalne obrve imaju osobe pune samoouzdanja, koje umeju da nametnu svoje stavove i ideje. Blago izvijene odaju kreativce, a jako izvijene osećajne i tvrdoglave osobe, tvrde fiziognomi, stručnjaci za crte lica.

Visok luk imaju žene zavodnice i sanjari koji uživaju u maštanju, a nizak luk otkriva osobu koje čvrsto stoji na zemlji. Prirodno tanke obrve imaju osobe sa manjkom samopouzdanja.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar