СП: Змајеви поражени од Аустрије!

Рукометна репрезентација Босне и Херцеговине поражена је у 2. колу Свјетског првенства од Аустрије резултатом 23:21.

Остали спортови 17.01.2015 | 21:40
СП: Змајеви поражени од Аустрије!

Прво полувријеме је донијело доста изједначен рукомет. Играло се гол за гол, а до првог вођства на утакмици наши рукометаши стижу у 18. минуту голом Дејана Малиновића са седам метара.

Одржавали су наши рукометаши предност до финиша првог полувремена. Имали су у два наврата и два поготка предности, а на одмор је наша селекција отишла са вођством 12:11.

Прво полувријеме су обиљежили голмани обје селекције, који су бранили заиста фантастично.

Друго полувријеме доноси много бољу игру Аустрије. Играли су наши ривали одличну одбрану, а Мариновић је на голу Аустрије бранио апсолутно све.

Нападачи учинак наше селекције је био скроман. Нисмо успијевали реализовати нападе. Правила је наша селекција много техничких грешака, што су Аустријанци максимално користили.

Лагано су Аустријанци постизали голове у другом полувремену. Изабраници Драгана Марковића су остали десет минута без гола, па је Аустрија дошла до вођства од 19:14 у 48. минуту.

Без већих проблема су Аустријанци задржали предност до краја, те су стигли до прве побједе на Свјетском првенству.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

постено говореци

17.01.2015 20:50

Ако Бог да да изгубе све до краја. НИкада нецу разумјети Србе који играју за БиХ у било ком спорту, како их није срамота злоцина у Скеланима, Целебицима, Казанима, Срба који су побиени и побацани на сарајевску градску депонију у Буца Потоку?!! За који новац мозес све заборавити и играти за рпрезентацију Алије Изетбеговица?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За овог горе

18.01.2015 00:04

Јадан си ти са и сви такви као са тим размишљањем. Задојен си национализном до гуше, па шта би онда требао један Клосе или Подолски који су Пољаци да не играју за Њемачку? БиХ иде у други круг а ти маши ушима јадо. :Д Поздрав свим националистички не настројеним људима добре воље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Габриела Савиц

18.01.2015 07:10

Јутро ти си навјеца будала којим је оставијо коментар овдје ста ако су они правили злоцине ми смо за гинусеву књигу рекорда Сребреница довољно је само реци. Бих је нас Колко и њихова кад волис толико Србију и Вуцица богами ја би одма отисла код њих тамо тако ити ста цекас у овдје,

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ постено говореци

18.01.2015 08:10

Пробуди се. Немој зивјети од историје. Пасос ти је сигурно БХ. Ја да са, на твом мјесту, вратио би и пасос, исао би доктору у Србију, дјецу би слао у сколу у Србију,... Не треба заборавити, али се мора зивјети и радити у БиХ. Зато пробуди се, сто се пре пробудис мање цес каснити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

18.01.2015 08:13

Ово је права БХ репрезентација. Ни Алијна, ни Додикова, ни Цовицева. Браво момци за заједнисво и игру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за постеног

18.01.2015 08:36

Времена се код нас Срба назалост никада неце промијенити. Јако брзо опрастамо и заборављамо, све док нас једног дан неко као гумицом са папира не избрисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

18.01.2015 13:14

Поред изгубљене игре цеститке репрезентацији БиХ уз наду да це другог пута бити боље и да це покал свјетског првака донијети у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ