Изгледа да нема ништа од Саламија?!

"Запели" преговори црвено-белих са клубом нигеријског нападача. Отказана је промоција.

Фудбал 17.01.2015 | 23:40
Изгледа да нема ништа од Саламија?!

Иако је нападач Гболахан Салами (23) у четвртак допутовао на завршне преговоре на стадиону "Рајко Митић", сликао се за клупски сајт и упознао се са Ненадом Лалатовићем, још није постао играч Црвене звезде.

Дан након што је разјашњено да нигеријски центарфор неће путовати на припреме у Терме Чатеж због проблема са визом, клуб је отказао његову промоцију, заказану за суботу у 12.30 часова у медија центру стадиона.

"На конференцији је требало да буде представљен нови играч нашег клуба, али због пролонгирања преговора са његовим матичним клубом, пролонгира се и поменута конференција за неколико дана", саопштила је Црвена звезда.

Предлог договора три стране, који је посматран претходних дана као "готова ствар", подразумевао је да Салами одигра други део сезоне у дресу шампиона Србије, а да потом клуб стекне прилику да откупи његов уговор у потпуности, за 250.000 долара.

Међутим, преговори Звезде и Вари Вулвса из Лагоса очигледно су "запели", па листа појачања црвено-белих у актуелном прелазном року (Луковић, Анђелковић, Цветковић, Стојановић, Паркер) још није дужа за још једно име.

Фудбалери Звезде отпутоваће у Терме Чатеж 18. јануара и тамо ће радити десет дана.

Коментари / 0

Оставите коментар