Izgleda da nema ništa od Salamija?!

"Zapeli" pregovori crveno-belih sa klubom nigerijskog napadača. Otkazana je promocija.

Fudbal 17.01.2015 | 23:40
Izgleda da nema ništa od Salamija?!

Iako je napadač Gbolahan Salami (23) u četvrtak doputovao na završne pregovore na stadionu "Rajko Mitić", slikao se za klupski sajt i upoznao se sa Nenadom Lalatovićem, još nije postao igrač Crvene zvezde.

Dan nakon što je razjašnjeno da nigerijski centarfor neće putovati na pripreme u Terme Čatež zbog problema sa vizom, klub je otkazao njegovu promociju, zakazanu za subotu u 12.30 časova u medija centru stadiona.

"Na konferenciji je trebalo da bude predstavljen novi igrač našeg kluba, ali zbog prolongiranja pregovora sa njegovim matičnim klubom, prolongira se i pomenuta konferencija za nekoliko dana", saopštila je Crvena zvezda.

Predlog dogovora tri strane, koji je posmatran prethodnih dana kao "gotova stvar", podrazumevao je da Salami odigra drugi deo sezone u dresu šampiona Srbije, a da potom klub stekne priliku da otkupi njegov ugovor u potpunosti, za 250.000 dolara.

Međutim, pregovori Zvezde i Vari Vulvsa iz Lagosa očigledno su "zapeli", pa lista pojačanja crveno-belih u aktuelnom prelaznom roku (Luković, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Parker) još nije duža za još jedno ime.

Fudbaleri Zvezde otputovaće u Terme Čatež 18. januara i tamo će raditi deset dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar