Јунајтед Бајерну 55 милиона за Милера!

Вреди ли најубојитији немачки фудбалер толико? Чини се да...

Фудбал 14.01.2015 | 08:40
Јунајтед Бајерну 55 милиона за Милера!

Томас Милер могао би ове зиме, уколико се Бајерн и он сложе око тога, да постане нови фудбалер Манчестер јунајтеда.

Бројни енглески и немачки медији објавили су да је Јунајтед послао званичну понуду Бајерну за најопаснијег немачког нападача, која износи целих 55 милиона евра. Вредили Милер, који има 26 година, толико? Мање или више? Процените сами, али последњу реч имаће свакако шампион Немачке, који има довољно новца да одбије и више од 55 милиона евра.

Милер је Бајерново дете, које је 2008. године аванзовало из Б у А тим, управо у време када је садашњи менаџер Јунајтеда, Луј ван Гал, био први тренер Бавараца. До данас је постигао 110 голова на 279 утакмица за Бајерн, уз 26 погодака на 62 меча за Немачку, са којом је летос постао првак света.

Милер већ има десет голова постигнутих на светским првенствима, иако има само 26 година и озбиљан је кандидат да до краја каријере претекне и славног Роналда Назарија Да Лиму (15) и старијег земљака, новог рекордера, Мирослава Клосеа (16).
Британски "Даилy Стар" наводи да је Милер тражио од свог менаџера да му обезбеди трансфер ове зиме са "Алијанц арене", мада је тешко разумети због чега.

Никад се не зна...

Коментари / 0

Оставите коментар