Junajted Bajernu 55 miliona za Milera!

Vredi li najubojitiji nemački fudbaler toliko? Čini se da...

Fudbal 14.01.2015 | 08:40
Junajted Bajernu 55 miliona za Milera!

Tomas Miler mogao bi ove zime, ukoliko se Bajern i on slože oko toga, da postane novi fudbaler Mančester junajteda.

Brojni engleski i nemački mediji objavili su da je Junajted poslao zvaničnu ponudu Bajernu za najopasnijeg nemačkog napadača, koja iznosi celih 55 miliona evra. Vredili Miler, koji ima 26 godina, toliko? Manje ili više? Procenite sami, ali poslednju reč imaće svakako šampion Nemačke, koji ima dovoljno novca da odbije i više od 55 miliona evra.

Miler je Bajernovo dete, koje je 2008. godine avanzovalo iz B u A tim, upravo u vreme kada je sadašnji menadžer Junajteda, Luj van Gal, bio prvi trener Bavaraca. Do danas je postigao 110 golova na 279 utakmica za Bajern, uz 26 pogodaka na 62 meča za Nemačku, sa kojom je letos postao prvak sveta.

Miler već ima deset golova postignutih na svetskim prvenstvima, iako ima samo 26 godina i ozbiljan je kandidat da do kraja karijere pretekne i slavnog Ronalda Nazarija Da Limu (15) i starijeg zemljaka, novog rekordera, Miroslava Klosea (16).
Britanski "Daily Star" navodi da je Miler tražio od svog menadžera da mu obezbedi transfer ove zime sa "Alijanc arene", mada je teško razumeti zbog čega.

Nikad se ne zna...

Komentari / 0

Ostavite komentar