Шалке већ одушевљен Настасићем!

"Његов долазак је огромна ствар, не само за Шалке, већ и за Бундеслигу", поручио је Хаман.

Фудбал 13.01.2015 | 23:01
Шалке већ одушевљен Настасићем!

Управа Шалкеа одрадила је у зимском прелазном року велики посао и капарисала српског репрезентативца Матију Настасића, који је међу Рударе стигао као позајмљен играч Манчестер Ситија, уз могућност откупа уговора на крају сезоне.

Док је менаџеру Грађана Мануелу Пелегринију лакнуло што је растеретио тим превелике конкуренције у првом тиму, чувени немачки фудбалер и репрезентативац Дитмар Хаман тврди да је Шалке урадио огромну ствар!
"То је велики посао! Долазак Матије Настасића је огромна ствар, не само за Шалке, већ и за Бундеслигу. Дечко је права бомба", рекао је Хаман за немачки Велт.

Бивши играч Манчестер Ситија није се ту зауставио, већ је хвалио и стил игре који "гаји" Настасић. Такође га је јако изненадила чињеница да се управа актуелног шампиона Енглеске тако лако одрекла 22-годишњег Србина.
"Његове играчке способности су изванредне. Има одличну леву ногу, што је права реткост међу дефанзивцима. Само та чињеница га чини врло популарним међу клубовима. Уз то поседује веома добар преглед игре, а и технички је поткован".

Српски репрезентативац ће први тренинг са новим саиграчима одрадити у среду, а око поноћи се очекује његов долазак у Доху, где се екипа тренутно припрема за наставак сезоне.
"Врло сам изненађен чињеницом да Матија није играо толико у Ситију ове сезоне. Без обзира, у игру Шалкеа требало би да унесе велику дозу квалитета", закључио је Хаман.

Коментари / 0

Оставите коментар