Šalke već oduševljen Nastasićem!

"Njegov dolazak je ogromna stvar, ne samo za Šalke, već i za Bundesligu", poručio je Haman.

Fudbal 13.01.2015 | 23:01
Šalke već oduševljen Nastasićem!

Uprava Šalkea odradila je u zimskom prelaznom roku veliki posao i kaparisala srpskog reprezentativca Matiju Nastasića, koji je među Rudare stigao kao pozajmljen igrač Mančester Sitija, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Dok je menadžeru Građana Manuelu Pelegriniju laknulo što je rasteretio tim prevelike konkurencije u prvom timu, čuveni nemački fudbaler i reprezentativac Ditmar Haman tvrdi da je Šalke uradio ogromnu stvar!
"To je veliki posao! Dolazak Matije Nastasića je ogromna stvar, ne samo za Šalke, već i za Bundesligu. Dečko je prava bomba", rekao je Haman za nemački Velt.

Bivši igrač Mančester Sitija nije se tu zaustavio, već je hvalio i stil igre koji "gaji" Nastasić. Takođe ga je jako iznenadila činjenica da se uprava aktuelnog šampiona Engleske tako lako odrekla 22-godišnjeg Srbina.
"Njegove igračke sposobnosti su izvanredne. Ima odličnu levu nogu, što je prava retkost među defanzivcima. Samo ta činjenica ga čini vrlo popularnim među klubovima. Uz to poseduje veoma dobar pregled igre, a i tehnički je potkovan".

Srpski reprezentativac će prvi trening sa novim saigračima odraditi u sredu, a oko ponoći se očekuje njegov dolazak u Dohu, gde se ekipa trenutno priprema za nastavak sezone.
"Vrlo sam iznenađen činjenicom da Matija nije igrao toliko u Sitiju ove sezone. Bez obzira, u igru Šalkea trebalo bi da unese veliku dozu kvaliteta", zaključio je Haman.

Komentari / 0

Ostavite komentar