Погба иде из Италије!

"Зависиће од Јувентуса, обновили смо уговор и Погба је срећан овде, али када дође прави тренутак за одлазак искористићемо прилику", истакао је један од најпознатијих фудбалски агената у Европи.

Фудбал 13.01.2015 | 21:00
Погба иде из Италије!

Хоће ли Бјанконери остати без суперталентованог везисте? Изгледа да хоће! Макар тако тврди Мино Рајола који заступа Пола Погбу упркос томе што је Француз недавно продужио уговор са Јувентусом који истиче тек 2019. године.

Репрезентативац Галских петлова је захваљујући обнови сарадње са торинским клубом постао најплаћенији играч Серије А са 4.500.000 евра што би због бонуса могло бити и два милиона више на крају сезоне. Ипак, Рајола нема дилему да ће Погба пре или касније морати да оде из Старе даме.
"Хоће ли остати у Италији? Не. Сада то зависи од Јувентуса, обновили смо уговор и Погба је срећан овде, али када дође прави тренутак за одлазак искористићемо прилику. Видећемо, не знам када ће доћи тај час", поручио је заступник 21-годишњег фудбалера.

Француз се за само две и по године у Јувентусу наметнуо као један од лидера тима који је освојио две титуле у низу са њим у екипи. Његов заступник истиче да ни сам није очекивао тако брзо прилагођавање на сениорски фудбал упркос неспорном таленту који Погба поседује.
"Знао сам колико је талентован, али када толико млад играч дође у Италију, не очекујете да се у тако кратком року наметне као један од најбољих. Муњевито се развио, чак ни ја сам нисам то могао да предвидим", додао је Рајола.

Када је везиста Јувеа у питању ништа није сигурно, али делује извесно да се ове зиме неће селити са Апенина. На лето ће његова судбина већ бити нешто неизвеснија...

Коментари / 0

Оставите коментар