Pogba ide iz Italije!

"Zavisiće od Juventusa, obnovili smo ugovor i Pogba je srećan ovde, ali kada dođe pravi trenutak za odlazak iskoristićemo priliku", istakao je jedan od najpoznatijih fudbalski agenata u Evropi.

Fudbal 13.01.2015 | 21:00
Pogba ide iz Italije!

Hoće li Bjankoneri ostati bez supertalentovanog veziste? Izgleda da hoće! Makar tako tvrdi Mino Rajola koji zastupa Pola Pogbu uprkos tome što je Francuz nedavno produžio ugovor sa Juventusom koji ističe tek 2019. godine.

Reprezentativac Galskih petlova je zahvaljujući obnovi saradnje sa torinskim klubom postao najplaćeniji igrač Serije A sa 4.500.000 evra što bi zbog bonusa moglo biti i dva miliona više na kraju sezone. Ipak, Rajola nema dilemu da će Pogba pre ili kasnije morati da ode iz Stare dame.
"Hoće li ostati u Italiji? Ne. Sada to zavisi od Juventusa, obnovili smo ugovor i Pogba je srećan ovde, ali kada dođe pravi trenutak za odlazak iskoristićemo priliku. Videćemo, ne znam kada će doći taj čas", poručio je zastupnik 21-godišnjeg fudbalera.

Francuz se za samo dve i po godine u Juventusu nametnuo kao jedan od lidera tima koji je osvojio dve titule u nizu sa njim u ekipi. Njegov zastupnik ističe da ni sam nije očekivao tako brzo prilagođavanje na seniorski fudbal uprkos nespornom talentu koji Pogba poseduje.
"Znao sam koliko je talentovan, ali kada toliko mlad igrač dođe u Italiju, ne očekujete da se u tako kratkom roku nametne kao jedan od najboljih. Munjevito se razvio, čak ni ja sam nisam to mogao da predvidim", dodao je Rajola.

Kada je vezista Juvea u pitanju ništa nije sigurno, ali deluje izvesno da se ove zime neće seliti sa Apenina. Na leto će njegova sudbina već biti nešto neizvesnija...

Komentari / 0

Ostavite komentar