Србима још једна лекција од Хрвата!

Два пораза у два дана од комшија. Ипак, овај пут не тако убедљиво...

Остали спортови 10.01.2015 | 22:00
Србима још једна лекција од Хрвата!

Мушка рукометна репрезентација Србије поражена је и у другом пријатељском мечу од селекције Хрватске пошто је вечерас у Ријеци изгубила резултатом 34:30 (16:14).

Изабраници Дејана Перића приказали су много бољу игру него у првом сусрету у петак у Умагу, где су претрпели дебакл (35:28), али нису имали снаге и концентрације за реванш домаћину, који се припрема за учешће на првенству света у Катару.

Највећим делом меча вођена је велика и изједначена борба, а хрватски рукометаши били су смиренији и сигурнији у завршници утакмице, па су заслужено дошли до успеха.

Домаћина су до победе предводили Штрлек са шест и Дувњак, Хорват и Чупић са по пет голова, док су у српском тиму најефикаснији били Момир Илић са осам и Марко Вујин са шест.

На полувремену утакмице у Ријеци за најбоље хрватске рукометаше у 2014. години проглашени су Домагој Дувњак и Андреа Пенезић, док је признање за најболхег тренера припало селектору мушке репрезентације Славку Голужи.

Репрезентација Србије припрема се за учешће на турниру у Норвешкој, од 15. до 19. јануара, а прву такмичарску утакмицу имаће тек у априлу, када јој предстоји гостовање на Исланду, у наставку квалификација за првенство Европе 2016. године.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

домаци странац

10.01.2015 21:04

добро, бољи па ста, а ватерполо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

10.01.2015 21:07

Бољи је побједио па ста???

ОДГОВОРИТЕ