Због религије убио своје дијете

Супруга и ја имамо двоје деце, а вера ми не дозвољава да их имам троје. Пукао ми је филм, знам шта сам урадио!

Србија 10.01.2015 | 12:36
Због религије убио своје дијете

Ово је, како Курир сазнаје, понављао Борислав Зорнић (35), лечени психијатријски болесник, након што је јуче око 5.30 своју ћерку Наталију, рођену пре 15 дана, бацио с другог спрата зграде у Дринчићевој улици у центру Београда.

Заспао код тужиоца

Монструозан злочин какав Србија не памти догодио се након свађе Борислава и његове супруге Биљане. Помахнитали отац узео је девојчицу и хладнокрвно је бацио на бетон у дворишту зграде. Мајка Биљана је тад зграбила друго двоје деце и побегла код комшије, а полиција је убрзо ухапсила Зорнића.

Он је после трагедије хистерисао и вриштао, а полицајци су га једва обуздали.

- Жена и ја смо упали у кризу, имали смо проблеме - рекао је Зорнић, жалећи се да му је хладно.

Потом је превезен у психијатријску болницу „Др Лаза Лазаревић“, одакле је након указане лекарске помоћи приведен на саслушање у Више тужилаштво.

- Борислав није износио одбрану, заспао је у канцеларији. Неуропсихијатар је проценио да није у стању да буде саслушан због суманутог религијског стања и шизофреније, од које је и раније лечен, али терапију није узимао редовно - каже извор Курира.

Комшије не могу да верују шта је Борислав урадио.

- Стално су се свађали и тукли, нарочито ноћу. Тог јутра зачула сам вриску и плач. Биљана је јаукала: „Уби ми бебу! Упомоћ, помозите ми“. Потом је истрчала из стана са ћерком К. З. (3) и сином П. З. (2). Ко зна шта би се догодило да је остала, можда би их све поубијао - прича потресена комшиница.

Станари кажу да је Зорнића највероватније изнервирало то што је тек рођена девојчица плакала.

- Након доласка полиције зградом је одзвањала његова вика! Понављао је: „Бебо, бебо“, а повремено би повикао: „Бандо!“ Призор испред зграде био је језив! Мртва беба лежала је на тротоару у дворишту. Ту слику никад нећу заборавити. Не знам шта му је дете згрешило, какав човек може да уради тако нешто. Једној баки је позлило кад је видела сцену, па је превезена у болницу - кроз сузе нам је рекла станарка.

Радовао се детету

Комшије кажу да су се Зорнићи доселили пре пет година и додају да је жена често била жртва породичног насиља.

- Ни са ким се нису дружили, били су повучени. Биљана се породила 25. децембра. Борислав се наизглед радовао детету. Иако су он и супруга имали проблеме, деловало је да воли децу. Често смо га виђали како води за руку сина и ћерку. Шта му се сад десило у глави, бог само зна - каже комшиница.

 

Извор: Курир

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бин Ладен

10.01.2015 11:43

Ко све оснива брак и породицу !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

10.01.2015 12:37

Сачувај Боже а и болест може свакога да снађе према томе ћутати и реци само, Боже сачувај ум и памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У Србији

10.01.2015 23:04

Верске групе регистроване у Србији: 39 Верске заједнице у Србији : 24 Извор: Министарство вера. Питање је којој од ових припада породица. Плус болест и ето ти хорора. Засигурно нека од секти има ограницење у броју дјеце. Болесник није знао да мозе одбити послусност

ОДГОВОРИТЕ