Хрвати ''полупали'' Орлове!

Србија је спаринг партнер хрватској рукометној репрезентацији у склопу припрема за Светско првенство у Катару. У првом мечу нисмо се лепо провели…

Остали спортови 10.01.2015 | 13:20
Хрвати ''полупали'' Орлове!

Хрвати ће играти на Светском првенству у Катару, Србија неће.

Када се погледа последњи дуел два тима, јасно је и због чега је хрватски рукомет километрима испред српског и зашто "орлова" неће бити на смотри најбољих рукометаша света.

Вицешампион Европе од пре три године спаринговао је са "коцкастима" у Умагу и није се лепо провео. Хрватска је победила 35:28 (18:13).

Друга утакмица игра се у суботу у Ријеци од 18 сати.
"Хрватска је победила заслужено, јер је била конкретнија и у одбрани и у фази напада. Ми смо имали лош напад са веома слабим врацањем назад, што је основна спортска култура. Играли смо парцијално добро у нападу и лоше у одбрани и обрнуто. Нисмо пали ни када је домаћи тим имао високу предност већ смо се борили да се вратимо у игру и са тим са задовољан", рекао је в.д. селектора Дејан Перић

Капитен Србије Момир Илић после меча је изјавио.

"У појединим тренуцима смо играли доста добро. Техничке грешке су недопустиве против оваквог противника. Лоше враћање у одбрану је одредило ток ове утакмице, што има доста везе са физичком спремом".

ХРВАТСКА: Дувњак 2, Степанчић 1, Копљар 4, Вори 3, Гојун, Пешић, Хорват 8 (3), Обранобић 1, Ивић (5 одбрана), Карачић 1, Алиловић (5 одбрана), Штрлек 1, Чупић 7 (2), Муса 1, Нинчевић 2, Слишковић 3, Брозовић 1.

СРБИЈА: Басарић 1, Вујин 4, Марјановић, М. Илић 6 (3), Гуглета, Н. Илић 7, Рнић 1, Станковић, Зеленовић 2, Дал. Чутута, Дав. Чутура 3, Абутовић, Митровић, Марсенић 4, Коцић (5 одбрана), Марјанац.

Коментари / 0

Оставите коментар