Вањи уговор, Мурић се враћа послије Олимпије

Тренер Партизана НИС Душко Вујошевић рекао је да се екипа налази у успону форме и да је ситуација знатно боља него пре пар недеља.

Кошарка 09.01.2015 | 20:00
Вањи уговор, Мурић се враћа послије Олимпије

Утакмица 17. кола АБА лиге између Партизана и Олимпије игра се у суботу од 21 сат у Пиониру.

"Олимпија је директан конкурент за пласман међу четири. Последњи меч против Звезде говори о квалитету тима и сигурно долазе у Београд да траже прилику."

"Подигли смо форму и побољшали игру, али имали смо одређених здравствених проблема ове недеље, Павловић уопште није тренирао, Мачван је одрадио један тренинг, Тепић ће бити у саставу, али још није спреман, док се после Олимпије у тим враћа Мурић", изјавио је Вујошевић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Вујошевић је потврдио да је било контаката са менаџером америчког плејкера Дорона Перкинса, као и да ће Вања Маринковић који је постао пунолетан ускоро потписати професионални уговор.

Тренер "црно-белих" демантовао је спекулације да је центар Минесоте Никола Пековић донирао клубу 100.000 долара за долазак плејмејкера.

"Ради се о покушају да се покаже како Партизан и није баш у таквим проблемима. Сценарио је да клуб уђе у стечај, а ја као главни кривац будем смењен. Политичких противника немам, већ само спортских "непријатеља", који су на важним политичким функцијама и користе то да буду у функцији својих навијачких страсти према другом клубу. Наша финансијска ситуација је идентична у односу на почетак сезоне, НИС је наш велики спонзор, али новац који добијамо служи за измирење пореза, а других великих спонзора немамо", истакао је Вујошевић.

Капитен црно-белих Драган Милосављевић рекао је да очекује тежку утакмицу против директног конкурента за плеј-оф.

"У Љубљани смо убедљиво поражени, била је то једна од наших најслабијих утакмица ове сезоне. Требало би да играмо као против Цедевите, максимално борбено и са истим приступом, без обзитра на снагу ривала", поручио је Милосављевић.

Коментари / 0

Оставите коментар