Vanji ugovor, Murić se vraća poslije Olimpije

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da se ekipa nalazi u usponu forme i da je situacija znatno bolja nego pre par nedelja.

Košarka 09.01.2015 | 20:00
Vanji ugovor, Murić se vraća poslije Olimpije

Utakmica 17. kola ABA lige između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 21 sat u Pioniru.

"Olimpija je direktan konkurent za plasman među četiri. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku."

"Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo određenih zdravstvenih problema ove nedelje, Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali još nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić", izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Vujošević je potvrdio da je bilo kontakata sa menadžerom američkog plejkera Dorona Perkinsa, kao i da će Vanja Marinković koji je postao punoletan uskoro potpisati profesionalni ugovor.

Trener "crno-belih" demantovao je spekulacije da je centar Minesote Nikola Peković donirao klubu 100.000 dolara za dolazak plejmejkera.

"Radi se o pokušaju da se pokaže kako Partizan i nije baš u takvim problemima. Scenario je da klub uđe u stečaj, a ja kao glavni krivac budem smenjen. Političkih protivnika nemam, već samo sportskih "neprijatelja", koji su na važnim političkim funkcijama i koriste to da budu u funkciji svojih navijačkih strasti prema drugom klubu. Naša finansijska situacija je identična u odnosu na početak sezone, NIS je naš veliki sponzor, ali novac koji dobijamo služi za izmirenje poreza, a drugih velikih sponzora nemamo", istakao je Vujošević.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da očekuje težku utakmicu protiv direktnog konkurenta za plej-of.

"U Ljubljani smo ubedljivo poraženi, bila je to jedna od naših najslabijih utakmica ove sezone. Trebalo bi da igramo kao protiv Cedevite, maksimalno borbeno i sa istim pristupom, bez obzitra na snagu rivala", poručio je Milosavljević.

Komentari / 0

Ostavite komentar