Макаби - Ц. Звезда, реакције

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић незадовољан је због превише изгубљених лопти, које су допринеле поразу од Макабија са 78:67 у другом колу Топ 16 фазе Евролиге. Тренер кошаркаша Макабија Гај Гудис имао је замерке на игру свог тима на почетку треће деонице, у тријумфу над Црвеном звездом.

Кошарка 09.01.2015 | 12:40
Макаби - Ц. Звезда, реакције

"Тешко је држати ритам против овако високог квалитета транзиције. Направили смо превише грешака у нападу, превише смо изгубљених лопти имали, па смо им дозволили лаке поене из контри. И поред тога смо имали добар резултат у првом полувремену, али са офанзивним скоковима, Макаби је направио велику превагу како би привео меч крају успешно", рекао је Радоњић, а преноси сајт Евролиге.

После пораза од Реала и Макабија, Звезда ће у трећем колу дочекати Галатарасај у Комбанк Арени, 16. јануара.

"Трећу четвртину, нисмо добро почели овај период меча, тада је Звезда била боља. После смо успоставили контролу скока, играли смо са већом енергијом, али превише смо грешили у овом делу игре", рекао је Гудис након утакмице.

После другог кола, Макаби има победу и пораз, док је Црвена звезда пре овог дуела изгубила од Реала у Комбанк Арени.

Центар Црвене звезде Бобан Марјановић одушевљен је атмосфером у Тел Авиву, где су навијачи водили Макаби до победе од 78:67 у другом колу Топ 16 фазе Евролиге.

"Превише поклоњених лопти и контри, подбацили смо и у скоку. Али ово је само једна утакмица, пред нама је много мечева, морамо видети добре и лоше стране, извући поуке за наредни меч. Сјајно је играти у Тел Авиву, неколико пута сам био овде и увек је сјајна атмосфера", рекао је Марјановић, а преноси сајт Евролиге.

Коментари / 0

Оставите коментар