Makabi - C. Zvezda, reakcije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nezadovoljan je zbog previše izgubljenih lopti, koje su doprinele porazu od Makabija sa 78:67 u drugom kolu Top 16 faze Evrolige. Trener košarkaša Makabija Gaj Gudis imao je zamerke na igru svog tima na početku treće deonice, u trijumfu nad Crvenom zvezdom.

Košarka 09.01.2015 | 12:40
Makabi - C. Zvezda, reakcije

"Teško je držati ritam protiv ovako visokog kvaliteta tranzicije. Napravili smo previše grešaka u napadu, previše smo izgubljenih lopti imali, pa smo im dozvolili lake poene iz kontri. I pored toga smo imali dobar rezultat u prvom poluvremenu, ali sa ofanzivnim skokovima, Makabi je napravio veliku prevagu kako bi priveo meč kraju uspešno", rekao je Radonjić, a prenosi sajt Evrolige.

Posle poraza od Reala i Makabija, Zvezda će u trećem kolu dočekati Galatarasaj u Kombank Areni, 16. januara.

"Treću četvrtinu, nismo dobro počeli ovaj period meča, tada je Zvezda bila bolja. Posle smo uspostavili kontrolu skoka, igrali smo sa većom energijom, ali previše smo grešili u ovom delu igre", rekao je Gudis nakon utakmice.

Posle drugog kola, Makabi ima pobedu i poraz, dok je Crvena zvezda pre ovog duela izgubila od Reala u Kombank Areni.

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović oduševljen je atmosferom u Tel Avivu, gde su navijači vodili Makabi do pobede od 78:67 u drugom kolu Top 16 faze Evrolige.

"Previše poklonjenih lopti i kontri, podbacili smo i u skoku. Ali ovo je samo jedna utakmica, pred nama je mnogo mečeva, moramo videti dobre i loše strane, izvući pouke za naredni meč. Sjajno je igrati u Tel Avivu, nekoliko puta sam bio ovde i uvek je sjajna atmosfera", rekao je Marjanović, a prenosi sajt Evrolige.

Komentari / 0

Ostavite komentar