Видео: Берер ужива након побједе над Рафом!

Михаел Берер, који је елиминисао Рафаела Надала у Дохи, каже да ужива у сваком тренутку који проводи на тениском терену.

Тенис 07.01.2015 | 21:20
Видео: Берер ужива након побједе над Рафом!

“Направио са договор са супругом да смем да играм још једну годину, тако да уживам у сваком дану на Туру“, рекао је 34-годишњи Берер, који је до меча са Надалом имао скор 2-18 са играчима из Топ 10.

“Није било много притиска, тако да завршити меч није било најтеже од свега. Да сам изгубио, нико ме не би кривио – сви би рекли: ’Одличан меч, хвала, довиђења“.

Берер, којем је најбољи ранг 42. место на свету 2010. године, каже да је остао смирен због своје дипломе из спортске психологије и додаје да је добро искористио паузу између сезона.

“Било је савршено између сезона. Има двоје деце код куће, морали су да се прилагоде ситуацији – вртић, ручак и рано у кревет. Четири недеља сам сјајно тренирао и то је помогло“.

Берер каже да после победе над Надалом “треба остати реалан“.

“Много се ствари поклопило и не треба сада да преценимо успех. То је само једна победа, сутра све може да се промени. Он није играо на свом најбољем нивоу, био му је први меч у сезони, али мени је ово победа за памћење“, закључио је Немац.

Коментари / 0

Оставите коментар