Video: Berer uživa nakon pobjede nad Rafom!

Mihael Berer, koji je eliminisao Rafaela Nadala u Dohi, kaže da uživa u svakom trenutku koji provodi na teniskom terenu.

Tenis 07.01.2015 | 21:20
Video: Berer uživa nakon pobjede nad Rafom!

“Napravio sa dogovor sa suprugom da smem da igram još jednu godinu, tako da uživam u svakom danu na Turu“, rekao je 34-godišnji Berer, koji je do meča sa Nadalom imao skor 2-18 sa igračima iz Top 10.

“Nije bilo mnogo pritiska, tako da završiti meč nije bilo najteže od svega. Da sam izgubio, niko me ne bi krivio – svi bi rekli: ’Odličan meč, hvala, doviđenja“.

Berer, kojem je najbolji rang 42. mesto na svetu 2010. godine, kaže da je ostao smiren zbog svoje diplome iz sportske psihologije i dodaje da je dobro iskoristio pauzu između sezona.

“Bilo je savršeno između sezona. Ima dvoje dece kod kuće, morali su da se prilagode situaciji – vrtić, ručak i rano u krevet. Četiri nedelja sam sjajno trenirao i to je pomoglo“.

Berer kaže da posle pobede nad Nadalom “treba ostati realan“.

“Mnogo se stvari poklopilo i ne treba sada da precenimo uspeh. To je samo jedna pobeda, sutra sve može da se promeni. On nije igrao na svom najboljem nivou, bio mu je prvi meč u sezoni, ali meni je ovo pobeda za pamćenje“, zaključio je Nemac.

Komentari / 0

Ostavite komentar