ПДП: Додик нас води у изолацију

Партија демократског прогреса (ПДП) сматра да, напади предсједника Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика на заједничку изјаву чланова Предсједништва БиХ, показују да Додик "жели да Републику Српску води у изолацију и у некакве азијске интеграције о којима у задње вријеме говори, те да му не одговора никаква нормализација односа у БиХ“.

Република Српска 05.01.2015 | 15:00
ПДП: Додик нас води у изолацију

Из ове странке наглашавају да изјава чланова Предсједништва БиХ не садржи ништа штетно по Републику Српску.

ПДП у саопштењу "позива Додика да одговори ко је опљачкао Бирач, када ће његов пријатељ Мишковић вратити четири милиона КМ за приватизацију "Ослобођења“, када ће његов други пријатељ Драган Ђурић вратити новац који дугује Републици Српској за РК "Боска“, када ће одговарати они који су опљачкали Балкан и Бобар банку, када ће његов режим саопштити ко је убио Милана Вукелића или на примјер, која је улога Николе Шпирића у пљачки Управе за индиректно опорезивање и колико су плаћени "папци“ за подршку новој Влади Републике Српске.

Како истичу из ПДП-а на та и многа друга питања Додик дугује одговоре грађанима Републике Српске и покушава да скрене пажњу нападајући српског члана Предсједништва БиХ и друге функционере опозиције.

Очигледно је, додаје се, да би изјава чланова Предсједништва БиХ била прихватљива за Додика да је његов кандидат Жељка Цвијановић побједила на изборима и да он заправо само показује велику фрустрацију због
побједе Младена Иванића и због одласка СНСД-а у опозицију на нивоу БиХ.

ПДП ће наставити да, како наводе, водити јасну политику чувања позиција Републике Српске, те њеног економског јачања и борбе против корупције, без обзира на Додикове "нападе и измишљотине“.

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

гдје има дима има и ватре

05.01.2015 14:05

Прича се да ће Додик бјежећи од закона промјенити пол у Црној Гори,а онда се склонити на Дјевичанска Острва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЈА

05.01.2015 14:09

Неби био БАЈА да то он некочи,по мени БАЈУ треба игнорист,његове резултате за 9год.знамо,и знамо резултат тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

05.01.2015 14:10

Не води нас он,.. Сами идемо..двије деценије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

05.01.2015 14:13

Како самсхватио ИВАНИЋА,то је нацрт изјаве,а не изјава коју треба све пертије у Српскои да усвоје.СВЕ ПАРТИЈЕ А НЕ ЈЕДНА.Дижете тензије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

05.01.2015 14:22

Па наравно да би баји и његовим тајкунима одговарао сада рат и ратно стање јер би на тај нацин покрили и сакрили све своје малверзације, пљацке, отимацине и сл. И то це он покусати на сваки нацин јер само тако могу да се извуку. Наравно народ глуп, барем вецина па це пристати у име интереса насе нам РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

05.01.2015 14:36

Каква изолација НЕСТАНАК РС. Баја то одрадјује мало спорије али по плану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крцун

05.01.2015 14:59

Види се на прву да овај МИЛОШ добро схвата,а некако је и начитан,мора да је СНСД активиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дсс

05.01.2015 15:05

Драги градјани РС, скоро сам просао поред Специјалног Тузиластва РС и из њега се осјети неки узасан смрад.То је оно тузиластво које је Баја основао да би затаскао његов криминал. Сва та политицка убиства у РС стоје запакована у ладицама тог тузиластва и сад је поцео да се разљезе тај узасни смрад. То тузиластво крије све Бајине тајкуне, па и онога који је убио покојног Милана Вукелица. Неко мора да дезинфикује то тузиластво,да изврси дератизацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

05.01.2015 15:49

Мора се објелоданити ко је убио Милана! Мотив је јасан. Не могу они то крити довијека. Чим падне ова власт, биће саопштено!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

05.01.2015 16:36

Крцуне управу си да Милош добро схвата, само аман ти слабо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дсс

05.01.2015 22:23

Ова вијест у РС није ни објављена у вијестима Додикових тв канала АТВ иРТРС, срамота и то они зову цензурисана демократија. Те вијести нису популарне јер долазе од опозиције.Опозиција у РС не постоји јер је то воља демократског Бајуна.

ОДГОВОРИТЕ