PDP: Dodik nas vodi u izolaciju

Partija demokratskog progresa (PDP) smatra da, napadi predsjednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika na zajedničku izjavu članova Predsjedništva BiH, pokazuju da Dodik "želi da Republiku Srpsku vodi u izolaciju i u nekakve azijske integracije o kojima u zadnje vrijeme govori, te da mu ne odgovora nikakva normalizacija odnosa u BiH“.

Republika Srpska 05.01.2015 | 15:00
PDP: Dodik nas vodi u izolaciju

Iz ove stranke naglašavaju da izjava članova Predsjedništva BiH ne sadrži ništa štetno po Republiku Srpsku.

PDP u saopštenju "poziva Dodika da odgovori ko je opljačkao Birač, kada će njegov prijatelj Mišković vratiti četiri miliona KM za privatizaciju "Oslobođenja“, kada će njegov drugi prijatelj Dragan Đurić vratiti novac koji duguje Republici Srpskoj za RK "Boska“, kada će odgovarati oni koji su opljačkali Balkan i Bobar banku, kada će njegov režim saopštiti ko je ubio Milana Vukelića ili na primjer, koja je uloga Nikole Špirića u pljački Uprave za indirektno oporezivanje i koliko su plaćeni "papci“ za podršku novoj Vladi Republike Srpske.

Kako ističu iz PDP-a na ta i mnoga druga pitanja Dodik duguje odgovore građanima Republike Srpske i pokušava da skrene pažnju napadajući srpskog člana Predsjedništva BiH i druge funkcionere opozicije.

Očigledno je, dodaje se, da bi izjava članova Predsjedništva BiH bila prihvatljiva za Dodika da je njegov kandidat Željka Cvijanović pobjedila na izborima i da on zapravo samo pokazuje veliku frustraciju zbog
pobjede Mladena Ivanića i zbog odlaska SNSD-a u opoziciju na nivou BiH.

PDP će nastaviti da, kako navode, voditi jasnu politiku čuvanja pozicija Republike Srpske, te njenog ekonomskog jačanja i borbe protiv korupcije, bez obzira na Dodikove "napade i izmišljotine“.

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

gdje ima dima ima i vatre

05.01.2015 14:05

Priča se da će Dodik bježeći od zakona promjeniti pol u Crnoj Gori,a onda se skloniti na Djevičanska Ostrva.

ODGOVORITE
Name

BAJA

05.01.2015 14:09

Nebi bio BAJA da to on nekoči,po meni BAJU treba ignorist,njegove rezultate za 9god.znamo,i znamo rezultat toga

ODGOVORITE
Name

Logika...

05.01.2015 14:10

Ne vodi nas on,.. Sami idemo..dvije decenije.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

05.01.2015 14:13

Kako samshvatio IVANIĆA,to je nacrt izjave,a ne izjava koju treba sve pertije u Srpskoi da usvoje.SVE PARTIJE A NE JEDNA.Dižete tenzije.

ODGOVORITE
Name

Pero

05.01.2015 14:22

Pa naravno da bi baji i njegovim tajkunima odgovarao sada rat i ratno stanje jer bi na taj nacin pokrili i sakrili sve svoje malverzacije, pljacke, otimacine i sl. I to ce on pokusati na svaki nacin jer samo tako mogu da se izvuku. Naravno narod glup, barem vecina pa ce pristati u ime interesa nase nam RS.

ODGOVORITE
Name

EU

05.01.2015 14:36

Kakva izolacija NESTANAK RS. Baja to odradjuje malo sporije ali po planu.

ODGOVORITE
Name

krcun

05.01.2015 14:59

Vidi se na prvu da ovaj MILOŠ dobro shvata,a nekako je i načitan,mora da je SNSD aktivista.

ODGOVORITE
Name

dss

05.01.2015 15:05

Dragi gradjani RS, skoro sam prosao pored Specijalnog Tuzilastva RS i iz njega se osjeti neki uzasan smrad.To je ono tuzilastvo koje je Baja osnovao da bi zataskao njegov kriminal. Sva ta politicka ubistva u RS stoje zapakovana u ladicama tog tuzilastva i sad je poceo da se razljeze taj uzasni smrad. To tuzilastvo krije sve Bajine tajkune, pa i onoga koji je ubio pokojnog Milana Vukelica. Neko mora da dezinfikuje to tuzilastvo,da izvrsi deratizaciju.

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

05.01.2015 15:49

Mora se objelodaniti ko je ubio Milana! Motiv je jasan. Ne mogu oni to kriti dovijeka. Čim padne ova vlast, biće saopšteno!!!

ODGOVORITE
Name

ccc

05.01.2015 16:36

Krcune upravu si da Miloš dobro shvata, samo aman ti slabo.

ODGOVORITE
Name

dss

05.01.2015 22:23

Ova vijest u RS nije ni objavljena u vijestima Dodikovih tv kanala ATV iRTRS, sramota i to oni zovu cenzurisana demokratija. Te vijesti nisu popularne jer dolaze od opozicije.Opozicija u RS ne postoji jer je to volja demokratskog Bajuna.

ODGOVORITE