Уживајте у ономе што имате

Уместо да размишљате о ономе што вам недостаје, покушајте да се сетите свега што имате, а можда други немају. У животу су неминовни успони и падови, сваки нас учи одређеној лекцији.

Занимљивости 05.01.2015 | 14:00
Уживајте у ономе што имате

БЕЗ обзира на то колико пуно или мало имали, сваки дан се пробудите са захвалношћу. Јер, тамо негде, неко се очајнички бори за оно што ви узимате здраво за готово. Ово се нарочито односи на период уочи Божића, празника прожетог љубављу, који се традиционално слави у кругу породице. Ако имате добро здравље и драге људе око себе, већ можете за себе да кажете да сте најсрећнија особа на свету! Јурњава за новцем или успехом, не доноси мир и испуњење.

Уместо да размишљате о ономе што вам недостаје, покушајте да се сетите свега што имате, а можда други немају. У животу су неминовни успони и падови, сваки нас учи одређеној лекцији. Ако непрестано мислите да заслужујете боље и више, онда никада нећете научити да се развијате као личност и емоционално сазревате. Јер, тек када престанемо да трчимо за погрешним стварима у животу, дајемо шансу добрим стварима да нас ухвате.

Извор: Новости

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цеца

05.01.2015 21:22

Ово је веома лијепа порука!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

05.01.2015 22:54

Јесте стварно дивна порука требало би да мало размислимо о томе зашто никад нисмо задовољни оним што имамо увијек би хтјели више анеко нема ни то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

06.01.2015 21:30

Ако не цијенимо оно што имамо,лако то можемо и да изгубимо.А онда....

ОДГОВОРИТЕ