Марковић: Одосмо ми на СП!

Рукометна репрезентација Босне и Херцеговине спроводи посљедњу фазу припрема за Свјетско првенство, макар кад је ријеч о дијелу припрема у БиХ.

Остали спортови 03.01.2015 | 18:00
Марковић: Одосмо ми на СП!

Након уводног дијела припрема који је обављен у Мостару, услиједила је краћа пауза због новогодишњих празника, а припреме су настављене у петак, тренингом у Сарајеву.

Репрезентација БиХ ће пут Катара, гдје ће обавити финални дио припрема за своје прво учешће на Свјетском првенству, полетјети у недјељу у 12:20 са аеродрома Сарајево.

"Одосмо ми на Свјетско првенство, вјеровали ви или не, али ми одосмо", биле су ријечи којима је селектор најбољег бх. рукометног тима, Драган Марковић, који се захвалио свима који су помогли организацију припрема наше рукометне селекције.

И капитен нашег националног тима, Мухамед Торомановић има велика очекивања од историјског наступа на СП-у у Катару.

"Сви смо то чекали са нестрпљењем, одлазак на Свјетско првенство. Надамо се да неће бити повреда, те да ћемо што спремнији дочекати СП. Испред играча могу обећати да ћемо оставити срце на терену, те се надам да ћемо се уз мало среће успјети квалификовати у други круг", рекао је капитен и пивот нашег тима, Мухамед Торомановић.

Прес-конференцији су присуствовали сви рукометаши и чланови стручног штаба, те су били доступни представницима медија за изјаве. Најбољи бх. рукометаши вечерас ће обавити посљедњи тренинг на босанскохерцеговачком тлу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МираИСа

03.01.2015 17:10

Сретно!

ОДГОВОРИТЕ