Marković: Odosmo mi na SP!

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sprovodi posljednju fazu priprema za Svjetsko prvenstvo, makar kad je riječ o dijelu priprema u BiH.

Ostali sportovi 03.01.2015 | 18:00
Marković: Odosmo mi na SP!

Nakon uvodnog dijela priprema koji je obavljen u Mostaru, uslijedila je kraća pauza zbog novogodišnjih praznika, a pripreme su nastavljene u petak, treningom u Sarajevu.

Reprezentacija BiH će put Katara, gdje će obaviti finalni dio priprema za svoje prvo učešće na Svjetskom prvenstvu, poletjeti u nedjelju u 12:20 sa aerodroma Sarajevo.

"Odosmo mi na Svjetsko prvenstvo, vjerovali vi ili ne, ali mi odosmo", bile su riječi kojima je selektor najboljeg bh. rukometnog tima, Dragan Marković, koji se zahvalio svima koji su pomogli organizaciju priprema naše rukometne selekcije.

I kapiten našeg nacionalnog tima, Muhamed Toromanović ima velika očekivanja od istorijskog nastupa na SP-u u Kataru.

"Svi smo to čekali sa nestrpljenjem, odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nadamo se da neće biti povreda, te da ćemo što spremniji dočekati SP. Ispred igrača mogu obećati da ćemo ostaviti srce na terenu, te se nadam da ćemo se uz malo sreće uspjeti kvalifikovati u drugi krug", rekao je kapiten i pivot našeg tima, Muhamed Toromanović.

Pres-konferenciji su prisustvovali svi rukometaši i članovi stručnog štaba, te su bili dostupni predstavnicima medija za izjave. Najbolji bh. rukometaši večeras će obaviti posljednji trening na bosanskohercegovačkom tlu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MiraISa

03.01.2015 17:10

Sretno!

ODGOVORITE