Шокантно! Поповић ''шутнуо'' Тумбу и Ћиру!

Марко Николић остао је на клупи Партизана. На крају 2014, године у којој је фотељу председника напустио Драган Ђурић, изгубљена титула, изборена Лига Европе, освојена јесења титула, а у последњим сатима нови тренер умало постао Иван Томић.

Фудбал 03.01.2015 | 14:20
Шокантно! Поповић ''шутнуо'' Тумбу и Ћиру!

Нису се чланови новоизабраног Управног одбора поштено још ни упознали, а већ је део који ужива подршку Српске напредне странке надјачао спортски сектор - Љубишу Тумбаковића и Драгана Ћирића. Иван Томић готово да је промовисан, заказани су Секретаријат и Управни одбор, када је стигла директива - Николић остаје тренер, а Тумбаковић и Ћирић могу одмах да напусте клуб ако им се то не допада. Потврда је стигла када су отказани састанци Секретаријата и Управног одбора.

Шта се крије иза подршке Николићу? Пре свега, чињеница да би због једностраног раскида уговора клуб морао да му исплати 250.000 евра, колико вреди његов уговор на шест месеци плус две године, потписан у децембру 2013. Подсећања ради, Николић летос није одбранио титулу првака Србије, али је наставио да ради по слову уговора који је потписан. Притом, морао би и Иван Томић да добије плату, адекватну реномеу тренера Партизана.

С друге стране, Тумбаковићу и Ћирићу јасно је дато до знања да неће имати одрешене руке у свему што замисле, па им је на овај начин “објашњено” да тренер који је освојио јесењу титулу са шест бодова предности над Црвеном звездом не може да буде смењен зато што је то плод нечије идеје и жеље.

Прича се и да је Николић хтео да поднесе оставку, па да је попустио под притисцима. Поставља се питање како ће у новонасталим околностима изгледати сарадња између Тумбаковића и Ћирића с једне стране, односно Николића са друге стране. Почетак припрема, 10. јануара, даће неке одговоре.

Субота, 27. децембар

На промоцији Партизановог календара за 2015. Николић причао о припремама, бившим члановима руководства, будућој сарадњи са Тумбаковићем и Ћирићем

Понедељак, 29. децембар

Појавила се информација да је Николић пред сменом, а Томић пред промоцијом. Заказане седнице Секретаријата за 30. децембар и Управног одбора за 31. децембар

Уторак, 30. децембар

Отказане седнице, кроз саопштење за јавност пружена пуна подршка Николићу

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде

03.01.2015 11:13

Тако је то када се умеса СНС! Па све це да ураде само да се додворе Вуцицу, издаце Партизан, издаце све. Гробари протерајмо СНС из Партизана. Погледајте те фаце из СНС, смескају се подмукло као и њихов сеф Вуциц, а у оци не гледају. Сигурно имају план да унисте Партизан, зато не смемо да им то дозволимо, погледајте ста су урадили са КК Партизан са ВК Партизан! Докле висе?

ОДГОВОРИТЕ