Ноле: На врхунцу сам!

Новак Ђоковић деловао је импресивно у првом мечу у 2015. години, за мање од сат времена демолирао је Станисласа Вавринку.

Тенис 03.01.2015 | 09:20
Ноле: На врхунцу сам!

"Осећам да сам на врхунцу каријере. Потајно верујем да могу да поновим 2011. годину, али ће то бити веома тешко. Ако будем играо константно на највишем нивоу, имам шансу да победим свакога на било којој подлози", рекао је Ђоковић.

Најбољи тенисер света је браниоцу титуле на Аустралијен опену препустио само три гема на егзибиционом турниру у Абу Дабију.

"Од првог до последњег поена сам извршио све што сам желео. Наравно, нисам играо званичан меч дуже од месец дана, па ми је драго што сам играо на овако висиком нивоу против једног од најбољих тенисера света", истакао је Ђоковић.

Српски тенисер ће у финалу Мубадала чемпионшипа играти против Ендија Марија у суботу.

"Мари игра изузетан тенис, надам се добром финалу", кратко је рекао наш тенисер.

Британац је био веома убедљив против Рафаела Надала са 6:2, 6:0.

"Ако будем играо и кретао се опет тако, моћи ћу бар да отежам посао Новаку. Радио сам много на физикалијама, посебно на брзини приликом кретања по терену, што нисам радио доста дуго. Током паузе сам имао доста времена да се одморим и тренирам, осећам да сам потпуно спреман", рекао је Мари који је током меча имао проблема са левим раменом.

Коментари / 0

Оставите коментар