Nole: Na vrhuncu sam!

Novak Đoković delovao je impresivno u prvom meču u 2015. godini, za manje od sat vremena demolirao je Stanislasa Vavrinku.

Tenis 03.01.2015 | 09:20
Nole: Na vrhuncu sam!

"Osećam da sam na vrhuncu karijere. Potajno verujem da mogu da ponovim 2011. godinu, ali će to biti veoma teško. Ako budem igrao konstantno na najvišem nivou, imam šansu da pobedim svakoga na bilo kojoj podlozi", rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta je braniocu titule na Australijen openu prepustio samo tri gema na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

"Od prvog do poslednjeg poena sam izvršio sve što sam želeo. Naravno, nisam igrao zvaničan meč duže od mesec dana, pa mi je drago što sam igrao na ovako visikom nivou protiv jednog od najboljih tenisera sveta", istakao je Đoković.

Srpski teniser će u finalu Mubadala čempionšipa igrati protiv Endija Marija u subotu.

"Mari igra izuzetan tenis, nadam se dobrom finalu", kratko je rekao naš teniser.

Britanac je bio veoma ubedljiv protiv Rafaela Nadala sa 6:2, 6:0.

"Ako budem igrao i kretao se opet tako, moći ću bar da otežam posao Novaku. Radio sam mnogo na fizikalijama, posebno na brzini prilikom kretanja po terenu, što nisam radio dosta dugo. Tokom pauze sam imao dosta vremena da se odmorim i treniram, osećam da sam potpuno spreman", rekao je Mari koji je tokom meča imao problema sa levim ramenom.

Komentari / 0

Ostavite komentar