Пронађени мртви дјевојчица и два младића

У хрватском мјесту Госпић је пронађено тијело четрнаетогодишње дјевојчице, а у околини Солина тијела двије млађе мушке особе за које се претпоставља да су се угушиле угљен-моноксидом.

Регион 02.01.2015 | 09:07
Пронађени мртви дјевојчица и два младића

Мртво тијело 14-годишње дјевојчице пронашли су полицајци у четвртак у Госпићу, а на тијелу нема трагова насиља па у полицији сумњају да је ријеч о самоубиству.

Представник личко-сењске полиције Маја Брозичевић изјавила је како је нестанак дјевојчице око 14,30 сати пријавио њен отац, након чега је полиција покренула потрагу. На тијелу дјевојчице нису пронађени трагови насиља, па за сада све упућује да је ријеч о самоубиству.  

Локални портали наводе како је мртво тијело пронађено у госпићком насељу Канижа, недалеко од локала “Чему приша”, те да је дјевојчица ујутро отишла из свог дома у Канишкој улици. Мртва тијела двије млађе мушке особе старе око двадесет година пронађене су у четвртак у засеоку Шуте код Неорића недалеко Солина.

Према првим информацијама, младићи су мртви пронађени у просторији куће, а незванично се сазнаје да у полицији сумњају да је узрок смрти тровање угљен моноксидом. У полицији кажу да на тијелима преминулих нема трагова насиља. На месту догађаја траје увиђај након којег би се требало утврдити тачан узрок смрти младића.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар