Pronađeni mrtvi djevojčica i dva mladića

U hrvatskom mjestu Gospić je pronađeno tijelo četrnaetogodišnje djevojčice, a u okolini Solina tijela dvije mlađe muške osobe za koje se pretpostavlja da su se ugušile ugljen-monoksidom.

Region 02.01.2015 | 09:07
Pronađeni mrtvi djevojčica i dva mladića

Mrtvo tijelo 14-godišnje djevojčice pronašli su policajci u četvrtak u Gospiću, a na tijelu nema tragova nasilja pa u policiji sumnjaju da je riječ o samoubistvu.

Predstavnik ličko-senjske policije Maja Brozičević izjavila je kako je nestanak djevojčice oko 14,30 sati prijavio njen otac, nakon čega je policija pokrenula potragu. Na tijelu djevojčice nisu pronađeni tragovi nasilja, pa za sada sve upućuje da je riječ o samoubistvu.  

Lokalni portali navode kako je mrtvo tijelo pronađeno u gospićkom naselju Kaniža, nedaleko od lokala “Čemu priša”, te da je djevojčica ujutro otišla iz svog doma u Kaniškoj ulici. Mrtva tijela dvije mlađe muške osobe stare oko dvadeset godina pronađene su u četvrtak u zaseoku Šute kod Neorića nedaleko Solina.

Prema prvim informacijama, mladići su mrtvi pronađeni u prostoriji kuće, a nezvanično se saznaje da u policiji sumnjaju da je uzrok smrti trovanje ugljen monoksidom. U policiji kažu da na tijelima preminulih nema tragova nasilja. Na mestu događaja traje uviđaj nakon kojeg bi se trebalo utvrditi tačan uzrok smrti mladića.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar