На Бека пуцао професионалац или аматер?

Начелник Полицијске управе Београд Веселин Милић каже да се још не зна да ли је на бизнисмена Милана Бека пуцао професионалац или аматер.

Србија 30.12.2014 | 08:51
На Бека пуцао професионалац или аматер?

У интервјуу за данашњу ''Политику'', Милић је рекао да се на основу досадашње истраге не може поуздано тврдити да је реч о професионалном, нарученом убиству.

''Предузимају се све оперативне тактичне и техничке мере и друге радње у сарадњи са надлежним тужилаштвом", истакао је Милић.

Према речима Милића, урађена је анализа свих материјалних трагова нађених на лицу места, а у току су детаљне провере базних станица и камера, док се разговора и са свим особама које могу да допринесу расветљавању случаја.

Милан Беко је рањен са два хица у стомак, 14. новембра, у београдском насељу Сењак, испред породичне куће.

У истрази о рањавању бизнисмена Бека, до сада је полиција саслушала више сведока, међу којима су, како је објављено, и бизнисмен Станко Суботић и власник Делта холдинга Мирослав Мишковић.

Милић је за ''Политику'' навео да полиција сходно техничким, материјалним и људским ресурсима даје максимум у откривању свих кривичних дела, као и да њиховом раду не доприноси притисак јавности.

''Они који су ангажовани на најтежим случајевима су највећи професионалци. Често велики притисак јавности - пре свега медија, када се интензивно објављују неистине, полуистине и нагађања као у случају ''Кантримен'' када је Снежана Дивац проглашена кривом за смрт младића - не помаже полицији'', рекао је Милић.

Он је додао да је случај ''Кантримен'' решен искључиво преданим и систематским радом полиције.

Коментари / 0

Оставите коментар