Хапшење Србина у Приштини намјештено?!

У верзију о планираном тероризму у случају Слободана Гаврића, ухапшеног у четвртак увече у приштинском насељу Драгодан, сумњају чак и медији у Приштини.

Србија 29.12.2014 | 10:45
Хапшење Србина у Приштини намјештено?!

И док истражни органи и даље истражују случај Слободана Гаврића (46), кога је косовска полиција ухапсила у четвртак увече у приштинском насељу Драгодан пошто је у његовом аутомобилу “рено клио” пронађено око 13 килограма експлозива, његов адвокат по службеној дужности Мухамет Хумоли, не жели да износи детаље о овом случају. На питање “Новости”, да ли има конкретних помака у истрази, Хумоли вели да је “у питању јако тежак случај о коме не жели да износи детаље”.

- Једино што могу рећи јесте да је мој клијент по службеној дужности родом из Лапова, да са породицом живи на Новом Београду - каже адвокат Хумоли.

Дан раније, министар косовске полиције, Скендер Хисени, истакао је да је са тринаест килограма експлозива, Гаврић имао јасну намеру да изврши терористички напад.

- Упркос сложености, испитаћемо овај случај до краја и открићемо биографију ухапшеног држављанина Србије - рекао је министар Хисени. И док из косовске полиције понаваљају да је Гаврић ухапшен недалеко од америчког представништва у приштинском насељу Драгодан, Беки Кељани, портпарол КПС, каже за наш лист да је хапшење изведено на основу дојаве. Због тога у јавности све више провејава сумња да је читав случај намештен, док приштински медији на албанском језику, позивајући се на полицијске изворе откривају да је хапшење Гаврића “наместио” нарко-дилер из Новог Пазара.

Према незваничним подацима из истраге, у Гаврићевом возилу није пронађен упаљач којим би се могао активирати експлозив као ни сатни механизам или било шта друго што би сведочило да је у питању паклена направа која би требало да буде детонирана на одређеном месту у одређено време. Напротив, приштински медији износе претпоставке да је експлозив био намењен тржишту, минерима дивљих каменолома у Албанији.

Извор: НОВОСТИ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

лол

29.12.2014 09:50

Експлозив,нарко дилер ,шверц,намештаљка... Баш чудно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

29.12.2014 13:12

Све је јасно ко дан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

29.12.2014 23:16

није то грешка била мафијашка посла паре И није проблем

ОДГОВОРИТЕ