Радници се са границе враћају у Тузлу

Радници Фабрике обуће „Аида“, „Дите“, „Ливнице“ и „Коњуха“ који су у сриједу кренули пјешке према Граничном прелазу Орашје, у намјери да напусте Босну и Херцеговину, тренутно се налазе на поменутом прелазу гдје чекају аутобусе како би се вратили у Тузлу.

Босна и Херцеговина 28.12.2014 | 12:41
Радници се са границе враћају у Тузлу

- Тренутно чекамо аутобусе који су кренули из Тузле. Код болнице „Крека“ чекаће нас златни љиљани, синдикалци и народ, па ћемо заједно пред зграду кантоналне Владе која је била запаљена, па да је и срушимо. Нека је нема никако, свакако је џаба изгорила- изјавио је за Агенцију Фена Хасан Ужичанин, потпредсједник Синдиката радника Фабрике обуће „Аида“.

Едина Аличић, предсједник Синдиката ове фабрике навела је да су радници много тога очекивали, али да је свака нада изгубљена.

- Ово ко није доживио не може схватити. Ово је памћење за цијели живот. Неће се овако завршити, идемо даље- истакла је Аличић.

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ЈМО

28.12.2014 12:07

Давно је то заврсено и сврсено.Писи пропало!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Држава?

28.12.2014 12:32

Ето, драги моји земљаци, чему служе ентитети и кантони. Сигурно не служе ВАМА, него ЊИМА, политичарима и властодршцима да напуне своје џепове. А ти се, народе, ј***, друго ниси ни научио. И немој само да ове људе неко почне дијелити на Србе, Хрвате, Бошњаке! У овој истој невољи су и хиљаде обесправљених у РС-у, само су се ушутили у свом јаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алпе

28.12.2014 13:10

Грудва расте из дна у дан. Лавина је неизбјежна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

28.12.2014 13:17

Па како да их дијелимо на србе и хрвате, када су то све босњаци, па ко це да их цека у тузли, наравно е мој пријатељу, давно смо се ми подијелили. зелим вам све наљепсе, али далеко вам куца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране Царевић

28.12.2014 13:22

Суосјечам са њима.Овако нешто сам раније доживио.Радиш,трудиш се,очекујеш за то награду на крају мјесеца,а ње нема.И тако из мјесеца у мјесец,Посудите новац за превоз до фирме,идете у старој обући и одјећи јер не можете себи ни ципеле приуштити.Рачуни за комуналије редовно стижу.Још када није плачен радни стаж и социјално осигурање,то је осуда на смрт.А нико не схвата радника јер сита уста не схватају гладна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре логика

28.12.2014 14:56

Ставио си ницк логика а везе о истој немас, у тој колони радника буди сигуран да осим како ти реце босњака, има и срба и хрвата. Онда мало се распитај какво је стање у Тузли, гдје имас највеци број мултиетницких бракова и један од најсвјетлих примјера гдје је сузивот могуц. Нпр.кад се играла утакмица БиХ-Србија,химна србије је доцекана аплаузом,тако да неписес неке небулозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

брчак

28.12.2014 15:22

Нису имали подрску градјана,треба све смјенити док се не дигнемо на улице нема нам напретка ка бољем,сви су лопови за лијека им требало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре логика

28.12.2014 15:42

Причаш ријечима Милорада Додика, а сви добро знамо чему нас води његова политика. Па погину жена јуче на Романији јер нико с Пала није хтио да зове хеликоптер из Сарајева. Па та РС како је ти замишљаш коштала је живота ту јадну жену, а видјећеш да ће исто тако коштати и многе друге који своју срећу граде на инату према комшијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

28.12.2014 20:07

Садце бакир ускоцит он запосљава и дао миг да се врате продао је бабовину само тако це запослит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ссб

28.12.2014 21:24

насјели на златкову политику све су ово закухали играци из сјене требали су одмах прихватити накнаде и даље трзит права која им припадају ија сам пролазио кроз ово 9 плата никад нисам наплатио јос од 2000 зато узимај сто год нуде

ОДГОВОРИТЕ