Припреме за "најлуђу ноћ"

До Нове године остало је само пар дана, па ако желите да заблистате у "најлуђој ноћи", крајње је време да почнете да се припремате.

Мода и љепота 25.12.2014 | 21:15
Припреме за "најлуђу ноћ"

Даме које редовно брину о лицу и телу, изгледаће на дочеку као "милион долара". Али, већина чека последњи тренутак за третмане лепоте.

Нокти - Не сређујете их у последњем тренутку, јер ћете тада бити нервозни и заокупљени другим обавезама. Урадите маникир и педикир на време, а уз гел лак у нијанси црвене, љубичасте или златне, заблистаћете пуним сјајем. Не заборавите да би и нокти на ногама требало да буду исте боје.

Пилинг лица и деколтеа - Неколико дана пре дочека урадите пилинг који ће кожу да учини нежном. У неколико кашичица финог, смеђег шећера и природног уља, додајте кашику меда. Утрљајте енергично на лице и деколте, па се истуширајте и намажите кремом.

Маска од беланцета или бундеве - Дан пре "најлуђе ноћи", масну кожу освежите маском од умућеног беланца и неколико капи лимуна, а суву и нормалну ренданом бундевом помешаном са пола кашичице цимета у праху. Маску држите на лицу (може и на телу) пет до 15 минута, исперите водом и нанесите хидратантну крему.

Коса - Сада је прави тренутак да испробате фризуре и утврдите која највише одговара вашем стилу и лицу. Наредних дана на косу свакодневно наносите природна паковања и маске на бази маслиновог и аргановог уља, јаја, банана и меда, како би била беспрекорно здрава и сјајна.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар