Pripreme za "najluđu noć"

Do Nove godine ostalo je samo par dana, pa ako želite da zablistate u "najluđoj noći", krajnje je vreme da počnete da se pripremate.

Moda i ljepota 25.12.2014 | 21:15
Pripreme za "najluđu noć"

Dame koje redovno brinu o licu i telu, izgledaće na dočeku kao "milion dolara". Ali, većina čeka poslednji trenutak za tretmane lepote.

Nokti - Ne sređujete ih u poslednjem trenutku, jer ćete tada biti nervozni i zaokupljeni drugim obavezama. Uradite manikir i pedikir na vreme, a uz gel lak u nijansi crvene, ljubičaste ili zlatne, zablistaćete punim sjajem. Ne zaboravite da bi i nokti na nogama trebalo da budu iste boje.

Piling lica i dekoltea - Nekoliko dana pre dočeka uradite piling koji će kožu da učini nežnom. U nekoliko kašičica finog, smeđeg šećera i prirodnog ulja, dodajte kašiku meda. Utrljajte energično na lice i dekolte, pa se istuširajte i namažite kremom.

Maska od belanceta ili bundeve - Dan pre "najluđe noći", masnu kožu osvežite maskom od umućenog belanca i nekoliko kapi limuna, a suvu i normalnu rendanom bundevom pomešanom sa pola kašičice cimeta u prahu. Masku držite na licu (može i na telu) pet do 15 minuta, isperite vodom i nanesite hidratantnu kremu.

Kosa - Sada je pravi trenutak da isprobate frizure i utvrdite koja najviše odgovara vašem stilu i licu. Narednih dana na kosu svakodnevno nanosite prirodna pakovanja i maske na bazi maslinovog i arganovog ulja, jaja, banana i meda, kako bi bila besprekorno zdrava i sjajna.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar