Полиција "чешљала" Мањачу!

Више од 150 припадника ЦЈБ Бањалука и локалних ловаца данас су цели дан детаљно претраживали шуме између села Кола и Буквалек на Мањачи код Бањалуке, како би пронашли било какав траг о судбини Бојана Копрене (26), који је нестао пре нешто више од пет месеци, али велика потрага није дала конкретне резултате!

Република Српска 25.12.2014 | 19:31
Полиција "чешљала" Мањачу!

Подсетимо, Бојан Копрема нестао је 7. јула ове године у вечерњим часовима након што је изашао из једног бифеа на Мањачи и сео у свој аутомобил "опел вектра".

Након два дана возило је пронађено запаљено у оближњем селу, али младићу није било ни трага. Поред запаљеног аутомобила нису нађени никакви трагови који би указали на судбину Копрене, а након нешто више од два месеца, сада већ одлазећи министар унутрашњих послова Републике Српске, Радислав Јовичић, рекао је новинарима да постоје индиције како је младић убијен.

Осим полиције у данашњу потрагу укључили су се и бројни ловци, али и мештани, који су покушавали да нађу било какав траг, међутим у томе нису имали успеха.

"Детаљно смо претражили око 10 квадратних километара шуме, односно терена који је у летњем периоду био потпуно неприступачан, али осим неколико костију и лешева животиња нисмо имали резултата", рекли су нам полицајци које смо затекли на Мањачи.

Они тврде да је нова потрага покренута јер још нема снега, а лети је вегетација огромна и шумска пространства постају неприступачна.

"Прегледан је сваки шумарак, шикара и грм, јер се ишло системом "човек до човека", али нисмо нашли никакав конкретан траг. Осим полицајаца из Бањалуке, били су ту и службеници других полицијских станица, који су уложили велики напор да се пронађе било какав траг",  истичу саговорници Пресса.

Како нам је потврђено, највећа овогодишња полицијска потрага у бањалучкој регији окончана је око 15 часова.

Извор: ПрессРС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

црни

28.12.2014 15:12

од куд им толики чешаљ ? чешагијом

ОДГОВОРИТЕ