Policija "češljala" Manjaču!

Više od 150 pripadnika CJB Banjaluka i lokalnih lovaca danas su celi dan detaljno pretraživali šume između sela Kola i Bukvalek na Manjači kod Banjaluke, kako bi pronašli bilo kakav trag o sudbini Bojana Koprene (26), koji je nestao pre nešto više od pet meseci, ali velika potraga nije dala konkretne rezultate!

Republika Srpska 25.12.2014 | 19:31
Policija "češljala" Manjaču!

Podsetimo, Bojan Koprema nestao je 7. jula ove godine u večernjim časovima nakon što je izašao iz jednog bifea na Manjači i seo u svoj automobil "opel vektra".

Nakon dva dana vozilo je pronađeno zapaljeno u obližnjem selu, ali mladiću nije bilo ni traga. Pored zapaljenog automobila nisu nađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na sudbinu Koprene, a nakon nešto više od dva meseca, sada već odlazeći ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, Radislav Jovičić, rekao je novinarima da postoje indicije kako je mladić ubijen.

Osim policije u današnju potragu uključili su se i brojni lovci, ali i meštani, koji su pokušavali da nađu bilo kakav trag, međutim u tome nisu imali uspeha.

"Detaljno smo pretražili oko 10 kvadratnih kilometara šume, odnosno terena koji je u letnjem periodu bio potpuno nepristupačan, ali osim nekoliko kostiju i leševa životinja nismo imali rezultata", rekli su nam policajci koje smo zatekli na Manjači.

Oni tvrde da je nova potraga pokrenuta jer još nema snega, a leti je vegetacija ogromna i šumska prostranstva postaju nepristupačna.

"Pregledan je svaki šumarak, šikara i grm, jer se išlo sistemom "čovek do čoveka", ali nismo našli nikakav konkretan trag. Osim policajaca iz Banjaluke, bili su tu i službenici drugih policijskih stanica, koji su uložili veliki napor da se pronađe bilo kakav trag",  ističu sagovornici Pressa.

Kako nam je potvrđeno, najveća ovogodišnja policijska potraga u banjalučkoj regiji okončana je oko 15 časova.

Izvor: PressRS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

crni

28.12.2014 15:12

od kud im toliki češalj ? češagijom

ODGOVORITE